Over Karin van Hengel

Fotografie is een van mijn passies. Omdat ik mijn foto’s graag met anderen wil delen ben ik begonnen met dit fotoblog. Deze blog is ook een stimulans om meer te fotograferen want door allerlei zaken komt dat er niet altijd van.

Naast fotograaf ben ik een enthousiast gebruiker van Lightroom en Photoshop. Mijn foto’s bewerk ik zoals je vroeger in de donkere kamer deed. Ik ben graag creatief bezig en gebruik soms ook andere mogelijkheden in Photoshop.

Verder ben ik al jaren lid van fotoclub Fodo. Sinds een aantal jaar maak ik ook deel uit van het bestuur.

Veel plezier op mijn blog. Reacties op mijn foto’s zijn welkom.

9 reacties op “Over Karin van Hengel

 1. Hallo Karin, mocht je een tip hebben waar ik goed een cursus kan volgen………….graag
  alvast bedankt groetjes Paula

 2. Hallo Karin, Ik was aan het zoeken of er een fotoclub in de buurt van Wichmond is waarmee ik goed leer omgaan met mijn Nikon spiegelreflex. Nog niets gevonden, wel kwam ik via Fodo (ik denk geen club vd beginneling?) bij jou terecht. Mijn complimenten, erg mooie foto’s. Ik heb genoten.

  vr. groet

  • Hoi Paula,

   Dank je wel voor je reactie. Leuk om te horen. Jammer dat je nog geen fotoclub gevonden hebt. Bij Fodo zitten ook beginnelingen en Doesburg is niet zo heel ver van Wichmond. Misschien dat het toch iets voor je is, maar er is wel een wachtlijst.

   Wil je meer weten over het omgaan met je camera, dan raad ik je een cursus aan. Dat heb ik destijds ook gedaan, omdat dit niet echt behandeld wordt op onze fotoclub. Wellicht dat dit bij andere clubs anders is.

   Succes met je fotografie.

   Groet, Karin

 3. Hoi Karin,

  Ik kwam bij toeval op jouw site terecht en ik ben er langer blijven hangen dan eigenlijk de bedoeling was… Wat een prachtige foto’s maak jij, het zijn stuk voor stuk echte kunstwerken!
  Ik kom zeker in de toekomst nog eens terug om te kijken.

  Groet,
  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *